Tidsbestilling
Ønsker du undersøgelse eller behandling under den offentlige sygesikring kan du bestille tid i vores telefontid fra 9-11

GÅ IKKE IND I KLINIKKEN UDEN FORUDGÅENDE AFTALE

Aflysning af tid

Tider kan aflyses på mail. Dog kan man ikke få tilsendt en ny tid på mail. Nye tider skal bestilles i telefontiden.

Hvis du ikke kan møde frem til aftalte tid, beder vi dig ringe til os hurtigst muligt, så vi kan bruge tiden til en anden patient. Hvis du ikke kan komme i kontakt med os i telefontiden, kan du aflyse via mailen info@slet-dette.oejenklinikkenmors.dk. 

Vi tilstræber, at der ikke er væsentlig ventetid ved dit besøg i øjenklinikken.  Dog kan vi af forskellige årsager,  som f.eks akutte patienter, blive forsinkede, og det håber vi på din forståelse for.

Hvis der er årsager, der gør, at du har svært ved at vente, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til sekretæren, der om muligt vil hjælpe dig.

Pensionister har ret til transport til øjenlæge, hvis man ikke selv er i stand til at tage offentlig transport. Der rettes henvendelse til Borgerservice i hjemkommunen.

I visse tilfælde får man i forbindelse med undersøgelsen øjendråber, der udvider pupillerne og slører synet i ca. 2-3 timer. I den periode kan man ikke selv køre bil.

Der er gratis parkeringspladser ved Behandlerhuset.

Klinikken er beliggende i stueplan og er indrettet med let adgang for handicappede.

Husk at medbringe sygesikringsbeviset hver gang.

Klinikken håndterer dine personlige data i henhold til gældende lovgivning. En mere detaljeret beskrivelse af vores politik kan ses på dette link.

Privatlivspolitik

Ønsker du at klage over den sundhedsfaglige behandling du har fået, eller har du oplevet et brud på dine rettigheder som patient.

https://stps.dk/da/borgere/klage-over-sundhedsvaesenet/

Som patient eller pårørerende kan du rapportere om utilsigtede hændelser i sundhedssystemet herunder også den praktiserende øjenlæge.

Rapportering kan ske på dette link. https://stps.dk/da/borgere/rapporter-en-utilsigtet-haendelse